Copa del Món 2013 (dia 1)

A les 9:45 del matí del dia 5 d'agost la parada de bus de la Plaça Catalunya comença a omplir-se de gent que ve a despedir-se dels tres atletes del Club que es desplacen a Almere (Holanda) per disputar la Copa del Món de Twirling. S'hi congreguen els atletes més grans del nostre Club, atletes del Club Twirling L'Ametlla de Mar que per proximitat al nostre poble decideixen arrancar el viatge des d'Ulldecona i, per suposat, familiars i amics dels atletes participants: Lorea, Marc i Dídac.

 

Després de diverses fotografies amb familiars i amics l'autobús surt en direcció a l'Ametlla de Mar passades les deu del matí. Allà, s'hi envarca la resta de delegació que es disposa a participar a la Copa del Món.

 

Un matí de lectura per a Lorea, de "sudokus" per a Marc i de parlar i parlar i parlar per a Dídac (com és habitual) fins arribar a l'àrea de servei de Bellaterra on hi dinem a l'estil "picknick" en una taula de pedra, bàsicament com a "gitanets". Un plat d'ensaladilla russa i macarrons, un café, i cap a l'autobús fins a la propera parada, la de la Jonquera.

 

"Where is my bag?", aquí està la qüestió... Grans moments de rialles amb la pèrdua de la motxilla de Dídac que, finalment, per la insistència d'Anaïs, repetix la frase pel micròfon de l'autobús mentre descobreix dos noies just al costat dret del bus esperent els seus clients... Una explicació detallada de les noies, a l'estil visita guiada, quatre esclafades de riure i un descans.

 

Ens esperen llargues hores de viatge i què millor a fer que jugar a la Nintendo tots connectats. Les carreres del Mario Cars es fan eternes. No podrem oblidar mai la insistència de l'Anaïs en quedar la última totes les partides (i enfadar-se fins deixar de jugar) i les grans victòries de Marc, que ens fan deduïr les viciades que es pega a casa... Lorea passa l'estona fent dibuixos que són molt i molt bonics.

 

L'aborriment comença a fer-se patent i arriba el moment de dormir per a molta gent. Dídac, mentrestant, es dedica a cantar i això provoca una gran bronca de la Tina, que vol dormir insistidament. Promet venjança a la nit mentre ell dormi però a més de callar, Dídac s'al·lia amb Kiara i Widet a cantar les cançons de l'estiu (tipus "Quítate el top"...) fent que l'enuig de la Tina sigui cada vegada més gran. Riure i riure per part de la resta del bus.

 

Després d'una estona de més aborriment i vàries parades Widet i Dídac ens deleiten amb el "baile del parabrisas" i el "baile del extintor", que serà posteriorment el "baile del aspersor"... Increïble la Widet.

 

A les 21:00 parem a sopar. Truita, carn rebossada, arròs... I una àrea de servei que van tancar-nos a la cara al veure que no teniem cap intenció de gastar. Allà recordem què de brutes són les àrees de servei franceses. Pipi entre els camions, netejada de peus i "sobacos" amb aigua de "botella" i rentada de dents als jardins.

 

Pujem a l'autobús i acabarem la nit mirant el film "Paranormal Activity 3" de la qual cap dels 3 atletes del Club en va veure la fi. Entre crits i ronquits la gent es va dormint a poc a poc...

 

Club Twirling La Vie d'Ulldecona

 

Escribir comentario

Comentarios: 0