Copa del Món 2013 (dia 2)

El 6 d'agost comença dormint, al bus, esperant la venjança de la Tina per no haver-la deixat dormir durant la tarda. Durant la nit, les parades són continuades i tothom intenta descansar de la forma més còmoda possible. A ressaltar els salts de seient a seient ja que els passadissos estaven plens de gent. Lorea i Marc dormen tota la nit i només Dídac es desperta en tres ocasions: una perquè la Tina li comunica que no ha tocat "carafal" dels bous, una altra per parlar durant una bona estona amb Montse i la darrera per escoltar la gran bronca que la Eli li ha de donar per haver estat molestant tota la tarda (sí, segueix la història...). Per altre costat Eli i Pedro dormen mentre Ramona fa riure tothom amb les seves històries que tots ja coneixem...

 

Acabem de crusar França i crusem Bèlgica, amb tot comentant la poca qualitat de les carreteres belgues, la poca neteja de les àrees de serveis tant franceses com belgues, els preus exagerats de tots els productes, la baixa qualitat del seu menjar. Una vegada més confirmem que tenim molta sort de viure on vivim.

 

Ens despertem i cridant Dídac avisa a tothom: Amersfoort! Just en aquell moment entrem al poble i tal com entrem, allà que trobem l'hotel. Són les 8:30 del matí, bastant més aviat del previst. Hem deixat enrere les carreteres dolentes i s'omple tot de BMW's i Mercedes i un fred prou intens per estar a l'estiu, jaquetes posades, molt de fred. L'hotel: una passada. 135 per a Ramona i Pedro, 228 per a Noemí i Eli i 305 per a Marc, Lorea i Dídac. Arribada i esmorzar, entre badalls, a la primera de les 3 habitacions. Habitacions àmplies, netes i molta simpatia per part dels treballadors. S'ha de notar que és de quatre estrelles! 

 

Després dels entrepans de xoriço i pernil, una dutxeta i ens prenem uns minuts per descansar, ben enganxats a la wifi gratuïta de l'hotel. Poc després a dinar arròs i pasta, preparat en un moment per les mares mentre Noemí acaba de pintar les punteres de Dídac. I ben dinats, a visitar el Camp de Concentració d'Amersfoort.

 

A recordar la simpatia de la conductora d'autobús que ens porta al camp de concentració de forma gratuïta fent viatges de 8. Pedro li promet una "morrejada" en agraïment... Menys mal que no l'entén! Allà, un cop arribats, entrada gratuïta (s'hi paga la voluntat). La nostra voluntat és 0€, ho sentim, estem en crisis. Ha estat meravellós poder visitar aquest espai on s'hi van viure tants i tants assessinats. Fa fredor passar pels passadissos a l'aire lliure on els matàven, les fosses, els túnels des d'on es defensaven els alemanys, etc. Una gran experiència.

 

Posteriorment, aprofitant la bona voluntat de la conductora anterior, ens encarreguem de trobar-la i ens porta, en aquesta ocasió al centre, novament gratuïtament. Quanta generositat! Allà descobrim una bonica ciutat, els seus canals, i sobretot les seves botigues amb noms molt interessants (Didi, Marc O'Polo...). Moment de riure una mica i veure com graben un espot publicitari a la plaça central, on sopar-hi val, mínim, 25€. 

 

Una parada al Burger King per berenar i tornem a l'hotel molt i molt cansats amb el bus, que ens costa 2,6€ per un trajecte de 4 minuts. Barat, molt barat...

 

Moment per a la "siesta", una mica tard però de son acumulada. Una mica d'embotit amb pa per acabar de matar la gana i comença una gran nit ben acompanyats amb la Widet, l'Anaïs i l'Alberto. Mentre la resta ja dormen, Dídac, Lorea i Marc amb els anomenats anteriorment es disposen a grabar "Paranormal Activity 4". Quant han rigut amb Marc intentant enjegar la làmpara sense èxit, repetint mil vegades les dates, fent alguna que altra guarrada de molta olor... Ha estat una nit genial que ha acabat ja amb tota la delegació descansant per començar la jornada de demà amb més visites i acabant-la amb la Ceremònia d'Obertura de la Copa del Món.

 

Club Twirling La Vie d'Ulldecona

Escribir comentario

Comentarios: 0